Kuukausi jolloin kannattaa olla raittiina, vähiten päiviä. ;-)

Tosin olis pitänyt ottaa joku muu vuosi kuin karkausvuosi...no kun ei tullut pidettyä tipatonta tammikuuta, niin pidetään sitten huikaton helmikuu. Ei tarvitse sitten siirtää eteenpäin tyyliin: Maistiton maaliskuu, Huikaton huhtikuu, Tipaton toukokuu, Kostukkeeton kesäkuu ( no tuo oli jo vähän huono ) jne...

Viime päivinä olen itse ollut se, joka näyttää juurtuneet kannettavan ja tuolin väliin. Pahimmillani lähetin sähköpostilla murulle viereiseen huoneeseen ( Viivi jaWagner strippejä, jotka kertoivat laiskuudesta ). Onneksi on tullut kumminkin käytyä joka päivä koiran kanssa lenkillä ja tänään kävimme kaupungissa pizzalla. ( Kun asuu täällä kuusten keskellä niin pitää vasiten lähteä kaupunkiin ).

Ehkä joku päivä saan vielä sukset jalkaan ( mikäli lumi ei sula ennen sitä ), voisin tietysti köyttää koiruuden vyötäisille ja sanoa, että vedä. Siitä tosin voisi seurata pari katkennutta luuta, sairasloma ja juurtuminen sängyn ja läppärin väliin. ( Mikä ei tietysti muuttaisi tämänhetkistä tilannetta ).

Toisaalta olen tänään aika hyvällä tuulella ja niin on onneksi murukin, tosin viimeksi näytti puoliksi nukkuvan television ääressä. Kun en saanut murmelia raahattua iltalenkille niin vein sitten pelkän koiran, olihan se itselle ( ja tietty koiruudellekin ) vähän liikuntaa.

Töissä tehtyä: Työkaveri arvuutteli yksi yö valvomossa soivan kappaleen esittäjää, tiesin yhtyeen oli Herman & Hermits. Sama työkaveri kysyi muutama päivä sitten: Kukas tämä on ? Piirtelin siinä lappuihin ja katsomatta vastasin: Bob Geldof. ( Herätti hieman hilpeyttä, kun kyseli valvomon ulkopuolella seisovasta kaverista, eikä sen kappaleen esittäjästä, joka silloin sattui soimaan ).