Menipäs taas aikaa ennenkuin kirjoittelin, voimmeko päätellä tästä ettei tuona väliaikana minulla ole ollut yhtään mitään sanottavaa. Eihän sitä naisilla tietysti yleensäkään mitään ole...

Ei oikeasti jaksa kirjoitella mitä on tapahtunut joskus syksyllä 2006, joten keskityn lähinnä edelliseen päivään, kun kävin pitkästä aikaa viettämässä iltaa ravintolassa...no muistikuvista sen verran, että muistin aamulla siellä istuneen yhden kaverin. Eilen luulin, että se on samassa työpaikassa töissä kun minä. Tänä aamuna muistin että se kaveri onkin ihan eri työpaikassa kuin minä. Mutta tunnistinpahan ainakin jälkikäteen.

Ravintolassa iski sellainen tunne, että olisin halunnut juoda välillä jotakin alkoholitonta. Ei ollut teetä, ei ollut kahvia. Kysyin tekisikö jonkun alkoholittoman drinkin. Myyjä sanoi, että on niin huono keksimään mitään. Lopulta tokaisin, että laita sitten siideri. Se siitä.

Sitten tuo outo tunne päässäni, jota päänsäryksi kutsutaan, siitä on varmaan puoli vuotta kun olen tuon oudon krapulapeikon viimeksi tavannut. Meikäläinenkin on niin masokisti että mitään särkylääkettähän en syö.

En syönyt vaikka kävin polillakin toimenpiteessä ja kotio lähettämisen jälkeen teputtelin ympäriinsä kun teki kipeää, metsien mieskin kysyi puolen tunnin välein: " Voinko mä tehdä jotakin ". Viimein meni niin hermot, että ärähdin " Et sinäkään mikään Jeesus ole ". Tämä Jeesus ehdotteli Panadolia, mutta torjuin sen kunnes nousi 39 asteen kuume ja ajattelin, että nyt ei ole kaikki kohdallaan ja soitin polille.

Käskivät ottaa Panadolin. Sillä selvä se.

Pikkuveljelle soitin ja kysyin saanko siitä krapulakaverin. Olisi pitänyt kuulemma soittaa perjantaina.

Tämä muusikonalku keskittyi tiistain konserttiinsa. Pitäisi mennä soittamaan flyygeliä. Kysyin onko ennen soittanut flyygeliä, ei ollut.

No mitäpä tuosta jos on soitellut sähköurkuja ja käynyt testaamassa kirkkourutkin, niin kai se yksi flyygeli menee siinä samassa.

Metsien mieskin meinasi tänään myöhästyä töistä, johtui ihan siitä että sen herätyskello nukkui. Normaalisti kun sillä alkaa kännykkä soida niin saa aina sen kännykän hiljaiseksi kun tönii metsien miestä kylkeen. Samalla se nousee ( siis metsien mies ). Tänä aamuna ei ollut mitään havaintoa, että sen kännykkä olis soinut, eikä sillä itselläkään ollut havaintoa, että sen kännykkä ois soinut.

Sen biologinen herätyskello herätti sitten sen noin tunnin viiveellä.

Mikäli tässä nyt pitäis jotakin kertoa näistä kaikenkarvaisista ystävistä ( kissasta ja koirasta lähinnä ), niin tuo reikäpää jota koiraksi kutsutaan on ruvennut käymään muiden koirien kanssa lenkillä. Se on oikeasti reikäpää kun meni rähisemään yhden naapurin koiralle, niin sitä saa mitä tilaa. Nyt se totuttelee lenkillä käyntiä niiden kanssa jotta oppisi olemaan rähisemättä. Ihan on lupaavalta vaikuttanut.

Ei kai tässä tällä kertaa muuta. Pitää varmaan kantaa nuo matot sisälle, lupasin eilen naapureille saunomaan lähtiessä murulle, että hoidan tuon siivouksen loppuun tänään. Hetken mietittyäni lisäsin, että kannan ainakin nuo matot takaisin sisälle. Hirveästi tekisi nyt ruveta imuroimaan, kun kello on kymmenen illalla, mutta enpä tiedä. Taitaa mennä sen mattojen sisäänheittämisen puolelle.