Vaikka yksi yö kirjahyllystä lensikin paperintekijän käsikirja niin kyse ei ole nyt mistään poltergeististä, vaan kummina olemisesta. Pitäisi nimittäin lähteä viikonloppuna tuonne tois puol Suomee ristiäisiin. Mietin kovasti, että olisiko sopiva kummilahja jokin kummisormus tai valokuvakehys.

Metsien mies sitten sanoi, että kummilusikka, ja kun vielä varmistin, että " Ai lusikka ", niin vastaukseksi tuli " Eikun haarukka ". Minun pienet aivoni työskentelivät kuumeisesti ja kysyin hämmentyneenä: " Onko niitä olemassa kummihaarukoitakin  ? ". Kunnes metsien mies puuskahti ja tajusin saaneeni pöljään kysymykseen pöljän vastauksen.

Eli vielä kymmenen vuoden jälkeenkään en erota mikä lausahduksista pitää ottaa humorilla ja mikä vakavasti. Yksi päivä yritin puun kaadon jälkeen repiä lapion kanssa puun kantoa pois maasta, kun oli tuo metsämurmeli sanonut, että jos kaadat puun, niin kaivat sitten kannon ylös. Meinasi tietysti, että jätän puun kaadon sikseen tai tajuan että homma on Mission impossible. Mutta meikäläinen senkun sahaa käsisahalla puun poikki ja yrittää sitkeästi kaivaa kantoa ylös. Kyse nyt ei kumminkaan ollut mistään pikkukannosta...

Toisaalta tiedä tuosta omasta huumorintajustakaan, tulee aina lausahdettua mitä päähän pälkähtää, niinkuin tänäänkin kun olin esimiehelleni antanut luettavaksi raportteja ja oli tehnyt korjaukset niihin ja sanoi, että korjausteksti voi olla vähän epäselvää kun on tehnyt ne kotona sängyssä maaten. Minä fiksuna tokaisen, että " No ei se sullakaan ole sängyssä muuta tekemistä..." Tuon voisi tietysti tulkita aika monella tavalla, riippuu ihan kuulijan mielikuvituksesta...

Blogin otsikointiin liittyen pitänee kai lopuksi kertoa kaikenkarvaisten ystävien kuulumisia: Kiltisti ovat olleet. Mitä nyt koiruus hieman on ärhennellyt naapurin koiruuksille. Toivottavasti tottuu tulemaan toimeen, kun käy välillä yhteislenkillä toisten koirien kanssa ja siinä sivussa emäntäkin saa liikuntaa.  Ei ole kiva kun oma koira näyttää hampaita ( ellei satu olemaan hammaslääkäri ;- )  )

No joo se niistä puujaloista. Töissä kuultua: Minä: " tämä ei olekaan verkkotulostin ". Työkaveri " Ei niin ei se verkkoa tulostakaan: se tulostaa paperia ".