Mä tiedän miksi ne tekee lapsille palapelejä,
jotta ne osaisi isona koota kaiken maailman hyllyköitä. Ja kuten kunnon palapeliin kuuluu, että yksi pala
on hukassa, niin varmasti näistä hyllyköistä puuttuu vähintään pala ellei kaksi, ohjeet ovat kiinaksi tai
osat on tehty tehtaalla väärin päin.

Tuntien ähertämisen jälkeen metsien mies, minun minimaalisella työpanoksellani sai kuin saikin kootuksi tuon Ikean palapelin, josta epäuskon jälkeen tulikin hyllykkö. Olisin mieluusti työntänyt nokkani tuohon projektiin enemmänkin, mutta minulla oli ohjelmassa vanhan seinähyllykön irroitus, kaapin siirtäminen alakertaan , antennivahvistimen purkaminen, lampun asennus ja johtojen kiinnittäminen kiinnikkeillä listaan.

Tiedättehän sellaisia kiinnikkeitä, joilla saadaan johto kulkemaan siististi seinänvierustoja pitkin, ettei tarvitse ravintolaillan jälkeen pilkkopimeässä kompastua tai hirttää itseään sellaiseen ja mennä aamulla naama mustana töihin selittämän: " Joo, kompastuin johtoon ".

Minun käsityötaidoilla naulailin niitä aikani ja katsoin varmimmaksi irroittaa johdon toisen pään töpselistä irti... kun saattaisi sittenkin lyödä sen naulan tuosta johdon läpi...

Pitänee varmaan suunnistaa tuonne ulkoilmaan tuon karvaturrin kanssa, vaikkei huvita. Koiran omistajan täytyy olla vähän masokisti, kun katsoo kaikkea mitä se on tuhonnut ja kuinka paljon se syö ja sen kanssa pitää vielä ulkoillakin kelillä kuin kelillä ( olis edes kunnon talvi ). Metsäsopuli eiku - murmeli oli joskus toivonut saavansa silppurin.

Unohti että meillä on punainen, karvainen ja ekologinen silppuri. Seuraavan kerran käsken tuon karvaturrin menemään murmelin työpöydän viereen komennoilla istu ja paikka. Siinä sitten voi huolettomasti ojennella papereita koiruuden suuntaan ja jos ei tarpeeksi tehokasta jälkeä niillä leuoilla saa, voi ottaa valkoisen apusippurin kynsimään loput...