Kunnon blogiinhan kuuluu, etä kirjoitellaan mitä on tänään tehty:

Kävin 2 lenkkiä koiran kanssa...se siitä.

Nyt ei oikein irtoa tarinaakaan, johtunee varmaan osaksi siitä, että kaverin isä kuoli.

Olo on jotenkin antisosiaalinen, ei jaksa kommunikoida muiden kuin koiran kanssa ja hautautua kirjojen maailmaan. Teki mieli myös lähteä jonnekin erämaakämppään ja katsella siellä lumisia puita ja istuskella kirjojen parissa takkatulen loimutessa. Löisi kännykän kiinni ja keskustelisi kuusitiaisten kanssa viikon niin eiköhän se sitten olisi taas mukavaa palata ns. "sivistyksen" pariin.

Takaisin tullessa voisi olla,ettei olisi sitten työpaikkaakaan ( kun olisi pitänyt mennä töihin jo aiemmin ), niin voisi sitten palata sinne erämaahan ja keskustella lisää niiden tinttien kanssa...

Itsellä onkin sellainen utopia, ettei tarvitse käydä töissä kun saisi yhden pikku kämpän, sähköä ei tarvitsisi olla, jos yhteyttä tarvitsee pitää muuhun maailmaan niin kännykkä toimisi tarvittaessa veivattavalla laturilla. Omia metsiä pitäisi olla sen verran, että saisi lämmitettyä puilla kämpän ja tarvittavan veden, joka siis tulisi järvestä tai joesta, juomavesi mahdollisesti kaivosta.

ruoka tulisi omasta kasvimaasta ja sitten metsästelisi ja kalastelisi loput ruoat itse, mitä saisi. kesällä keräilisi marjoja, syksyllä sieniä. Ruoan hankinta ja lämpimänä pysyminen olisi siis ainoa "kokopäiväinen" työ. ( Tutkittuhan on, että kivikauden ihmisellä oli paljon enemmän vapaa-aikaa kuin nyky-ihmisellä ).

Jos talvella pitäisi päästä johonkin, niin liikkumista varten sallisin varastossa pidettävän moisen saastuttajan kuin mootorilkelkan. Koska tietähän ei kämpälle talvella aurattaisi. Käyttö tietysti minimoitaisiin tarpeen mukaan. Mukana seuraisi ainakin ihmisen paras ystävä pystykorva, tuskin kukaan ukko moiseen hulluuteen lähtisikään ( ellei ole joku Linkola... ).

Olen saanut toteutumaan näistä yhden: Omistan veivattavan kännykän laturin ...ja kohta maailma pelastuu :-).

Hohhoijaa...pitäisi mennä varmaan nukkumaan, ennenkuin tulee lisää ideoita. Kissa tuossa kannettavan takana kuorsaakin jo, onkohan sillä jotain ongelmia hengitysteiden ( tai painon 7 kg ) kanssa, kun ei meinannut yksi yö saada itse unta, kun se kuorsasi.