Mikä onkaan mukavampaa kun herätä aurinkoiseen ystävänpäiväaamuun:

Kaikenkarvaiset ystävämme makaavat kaikki sängyssä kuka missäkin: kissa oikealla puolella koira vasemmalla puolella ja tuo metsämurmeli, joka on pudottanut peittonsakin jo reunan yli: Kaikkein laitimmaisena...

Ei oikeasti pitäisi lähteä tämmöisenä päivänä töihin: on se ajateltava positiivisesti, että huomenna on  vapaa ja lauantaina vasta yöksi meno. Kehitin jo metsien miehen pään menoksi jotakin ohjelmaa perjantaille. Annoin oikein vaihtoehdotkin: Pilkille tai ostoksille. Kysyi, että onks pakko jos ei taho ? Voisin tietty lisätä sen hiihdonkin tähän vaihtoehtolistaan...tosin voi jäädä pilkit pilkkimättä ja hiihdot hiihtämättä. Kuulostaa, että sillä pukkaa flunssaa: Sen siitä saa kun heittelee peittoja lattialle ;-)

Sitten voin valita sen itselle helpoimman vaihtoehdon, eli lähteä ostoksille :-)

Koiruus on oppinut uuden tavan ilmoittaa, että sillä on nälkä. ( kiitokset vaan naapurille vinkuvasta pallosta, jonka sisään laitetaan nappuloita ). Eilen illalla paiskoi sitä vinkulelua eteisessä. Rassukka, kun siellä ei ollut nappuloita sisällä niin ei kai sieltä mitään tulekaan. Jos totta puhutaan, niin on kyllä hirveän hyvä keksintö. Töihin lähtiessä on täytetty aina se pallo, niin koiruudella riittää mielekästä tekemistä eikä tuhoa niin helposti esim. juuri sitä eteisen mattoa.

Nyt on kyllä pakko lähteä lenkille...