Likka on alakerran matkasängyssä; kiukkuaa ja nakkoo sängystä pois yksi kerrallaan tavaraa: Sinne lenti tyyny, sitten soiva pehmokoira, peitot, lakana...teksti tytön paidassa julistaa: " I´m happy " ...ei siltä näytä.

No jos uni ei tule niin ei tule päätin  ja nostin likan pois sängystä: Vähän aikaa touhuiltiin, vaihdettiin vaipat ja syötiin jonka jälkeen nukahtaminen oli huomattavasti helpompaa. Nyt keitin kupposen teetä ja syön lämpimiä haukileipiä salaatin kanssa.

Koiruudella on ärsyttävä tapa: Heti kun jääkaapin ovi narahtaa se juoksee yläkerrasta portaat alas ja jää haukahtelemaan oven taakse vaikka likka olisi unilla. On tullut ihan liikaa syötettyäkin sitä kun me syödään muksun kanssa kolmen tunnin välein ja koiruus osaa aina kerjätä ruokaa silloin kun muut syö vaikka sillä ei olisi nälkäkään. Lenkitkin ovat supistuneet yhteen lenkkiin päivässä ja sekääön ei ole kovin pitkä kun saa vetää likkaa pulkassa perässä. Tietysti voisihan sitä kaivaa nuo rattaatkin esiin, mutta niillä ei pääse metsälenkille eikä joen jäälle.

Aamulla tosin päästän koiruuden pihalle pissille, itse en voi mennä pihalle kun pitää katsoa mitä tyttö touhuaa kun kiipeilee pitkin sohvia. Sitten huudan koiran nimeä oviaukosta ja kiroan kun nään sen luikahtavan aidan ali naapurin puolelle. Otuksella on selvästi valikoiva kuulo. " Tänne ja heti "-käskyt kaikuvat kuuroille korville vaikka kuinka nostaisi volyymiä ( eikä sitä kyllä aamutuimaan viitsi hirveästi nostaa ) , mutta jääkaapin oven avauksen se kuulee yläkertaan asti...hmm...

Pitäisi varmaan viritellä juoksunaru tuosta pihan poikki jotta se pysyisi varmasti omalla pihalla. Toisen pään juoksunarusta sitoisi tuohon oven viereen..pitääpi alkaa suunnittelemaan. Laiskuus iskee akku on läppäristä loppumassa mutten jaksa hakea laturia pitänee siis lopetella...