Tytöllä on siis päiväuniaika.

Itselläkin tuli juuri mieleen että voisinpa oikaista mutta taitaapi olla turhaa touhua kun likkakin on nukkunut kohta jo 3 tuntia, niin eiköhän tuo tuosta kohta jo heräile.

Sinänsä tällä kertaa ei ole mitään syvällistä pohdittavaa ja arkikin on yhtä naapurin kanssa tehtyä lumikenkäkävelyä talvisella suolla lukuunottamatta ollut sitä samaa.

Toukokuussa alkaisivat työt, mutta mieluusti kyllä  jatkaisin tytön kanssa kotona oloa. Vapaa-aikaa on sitten vähemmän ja töistä tullessa odottaa lastenhoitovastuu ja kotityötkin, mutta niinhän se useimmilla menee.

Ei sinänsä etteikö tuon likan kanssa olisi ihan mukava puuhastella, mutta joskus tarvitsisi sellaisen pikku tauon kun on jo  vuoden verran ( yhtä aamua lukuunottamatta kun likka oli yökylässä kummilla ), herännyt aamukuuden ja seitsemän välillä.

Tosin se hauskuus on kun menee töihin että saa aamuvuorojen aikaan herätä jo vähän aamuneljänkin jälkeen, niin ei tarvitse sitten nukkua pidempään aamukuuteen tai -seitsemään.

Iltavuorojen aikaan ei tarvitse mennä nukkumaan yhdeksältä kun voi mennä vasta puoliltaöin nukkumaan ja saa kumminkin taas herätä kuuden ja seitsemän väliin...yövuoroja nyt miettimättäkään.

Olisikohan tuo nyt jotenkin positiivisesti ilmaistu.

Jotain oikeasti hauskaa olisi kiva tänne lohkaista niinkuin aina ennen tuli kirjoiteltua, mutta nyt ei irtoa mitään ja likkakin jo heräsi itkemään...